• Financimi i Shkollave Lehtësisht

    Dhuroni në shkollën tuaj të preferuar vetëm me një hap të thjeshtë. Akademi Foundation është këtu për të siguruar që donacioni juaj do të sjellë një ndryshim
    Eksploroni projektet
  • Mbledhja e parave për shkollat nuk ka qenë kurrë më e lehtë

    Akademi Foundation është këtu për t'ju ndihmuar të filloni fushatën tuaj sot
    Filloni një fushatë

Eksploroni projektet tona

Shfletoni projektet tona ose zgjidhni preferencën tuaj sipas temës

Historia juaj fillon këtu

Gjeni një kauzë në të cilën besoni dhe bëni gjërat të ndodhin
Scroll to top