Na ndihmoni të rinovojmë fushën tonë sportive.

3 Campaigns Created|, Shqipëri
79.50%
$1,590.00 raised of $2,000.00 goal
Minimum amount is $5 Maximum amount is $2000
$

Ne po kërkojmë donacione për të rinovuar fushën e sportit të hapur të shkollës sonë dhe për ta bërë Edukimin Fizik argëtues dhe të mundshëm në përputhje me të gjitha masat e sigurisë. Aktualisht kemi 485 nxënës në shkollën tonë, nga mosha 11 deri në 15 vjeç, të cilët nuk mund të shijojnë argëtimin e sportit për shkak të një fushe të vjetër dhe të dëmtuar.

Edhe pse kjo çështje është ngritur tek autoritetet që kanë premtuar fonde në të kaluarën, shkolla aktualisht është e detyruar të marrë me qira fusha sporti private në lagjen më të afërt. Kjo kërkon përpjekje dhe burime që shkolla duhet ti vendosë nga xhepi i saj. 

Do të ishte shpresa dhe ëndrra jonë e sinqertë që të mund të rinovonim fushën sportive ekzistuese në mënyrë që ne të mund të kemi një fushë sportive tonën për studentët tanë për të kryer aktivitete të ndryshme. 

Synimi ynë është të rinovojmë dyshemenë, ta shënojmë atë me linja basketbolli, futbolli dhe volejbolli.

Të gjitha donacionet janë të mirëpritura!

Stafi i Shkollës Shyqyri Peza, Studentët, dhe Prindërit.


Emri i llogarisë: Akademi Foundation
Banka Kombëtare Tregtare
Kodi Swift: NCBAALTX
IBAN: AL0220511038009125CLTJCLALLA – ALL 

Emri i llogarisë: Akademi Foundation
Banka Kombëtare Tregtare
Kodi Swift: NCBAALTX
IBAN: AL7220511038009125CLTJCFUSDF – USD