Rinovimi i Palestrës për Shkollën “Qemal Haxhihasani”

3 Campaigns Created|, Shqipëri
89.50%
$1,790.00 raised of $2,000.00 goal
Minimum amount is $1 Maximum amount is $2000
$

Dëshironi të dhuroni për një kauzë të mirë? Na ndihmoni të rregullojmë palestrën e shkollës sonë për fëmijët tanë dhe komunitetin tonë. Siç mund ta shihni edhe në foto, argëtimi, aktivitetet dhe sportet gjatë viteve e kanë rrënuar tërësisht dyshemenë, duke e bërë të rrezikshme për nxënësit tanë dhe profesorët e edukimit fizik që ta shijojnë atë dhe për të kryer veprimtari. 

Synimi ynë është t’u ofrojmë nxënësve tanë një palestër të re për t’u ushtruar dhe argëtuar, duke e bërë shkollën tonë të pranueshme për garat sportive në nivel Bashkie me shkollat ​​e tjera.

Dhuroni për kampionatet e ardhshme të volejbollit dhe lojërat fituese të basketbollit! Na ndihmoni që shkolla jonë të shkëlqejë më shumë.

Qëllimi ynë është që të fillojmë rinovimet deri në fund të vitit shkollor në QERSHOR.

Kjo është një kohë shumë emocionuese për ne.

Faleminderit,

Shkolla “Qemal Haxhihasani”


Emri i llogarisë: Akademi Foundation
Banka Kombëtare Tregtare
Kodi Swift: NCBAALTX
IBAN: AL0220511038009125CLTJCLALLA – ALL 

Emri i llogarisë: Akademi Foundation
Banka Kombëtare Tregtare
Kodi Swift: NCBAALTX
IBAN: AL7220511038009125CLTJCFUSDF – USD