Rreth nesh

Kush Jemi Ne?

Akademi Foundation është një OJQ në Shqipëri, e dedikuar për promovimin e aksesit të lirë dhe të barabartë për një arsim cilësor për të gjithë. Qëllimi ynë është të bëhemi OJQ-ja më efektive në Shqipëri në adresimin e problematikave në shkollë dhe arsim dhe të promovojmë mundësitë e të mësuarit gjatë gjithë jetës për të gjithë.

Çfarë Bëjmë Ne?

Misioni ynë është të arrijmë arsim gjithëpërfshirës, ​​të aksesueshëm dhe cilësor, duke nxitur zgjidhje inovatore.

Join 25,788 Projects, Organisations and Campaigns on Funlin

Our Testimonials

Discover projects just for you and get great recommendations when you select your interests.

"There are many variations of passages of lorem ipsum but the majority have alteration in some form, by randomised words look. It has survived not only five centuries"
testimonial-2

Sarah Albert

Creator/Seller

"There are many variations of passages of lorem ipsum but the majority have alteration in some form, by randomised words look. It has survived not only five centuries"
testimonial-1

John Smith

Investor

"There are many variations of passages of lorem ipsum but the majority have alteration in some form, by randomised words look. It has survived not only five centuries"
testminoial-3

Jess Martin

Creator/Seller

Scroll to top